Siapa yg ada pnglmn mcm sy?

Sy bru hbis period 5 hari lps.. Lps tu smlm sy ada angkt berat, ubah pasu2 bunga.. Mse tgh angkt pasu2 tu.. Perut sy tiba2 kram.. Tp sy igt x de apa la.. Lps tu Mse nk mndi tu.. Bru prasan dkt sluar dlm ada tompok darah?.. Tp drh tu x pekat wrna slow ja.. X de ketul apa pun.. Mcm ada setompok duit 50sen dulu ja.. Tu normal x.. Tu kira darah haid lama yg x hbis kluar kn.. Ada spe2 tau x?

1 Balas

takut baby baru nak melekat , tunggu smpai next period if tak period bermakna awak pregnant but buat pregnant test dulu , macam before this saya tak tahu saya pregnant ingar darah haid tapi bukan sebab terlampau buat bnyk kerja