Mohon pencerahan

Hai mommy2 semua. Sy Tanya. Tahun Lepas sy bersalin Bulan 4. Start Dr Bulan 11 sampai skrg xdtg haid. Perut pun Makin buncit sbb DH lma X period. Bila sy check upt, X pregnant. Byk kli check. Lps Tu sy amalkn jamu . Igtkn mkn jamu blh lancarkn period. Bru 3 Hari sy amalkn minum rebusan air lemon+madu+ halia. Dan td sy check bila kencing, Ada drh period. Tp mcm drh beku . Sikit. Sy igtkn DH period. Lps Tu sy mndi, sy teran2 Ada drh beku. Tp sikit sja. Kenapa erk? #mintakpedapat

1 Balas

sis susukn anak ke sis bgi ank susu botol... sis ambil perancang apa??

4y ago

ouhh. tp sekejap on off on off. Ada suggestions X nak lancarkn period