Susu Ibu untk baby dan penyakit

Sy bru buat medical checkup, mcm mn ye sy ada penyakit hati berlemak n kolestrol nk puasa tp mngandung , tk bahaya ke baby ke bru 4weeks #firstbaby

2 Balas

awak punya title mcm xkena. susu ibu tapi awak baru pregnant😅. boleh cuba utk berpuasa. kalau sehingga memudaratkan awak boleh berbuka. xperlu teruskan utk berpuasa

12mo ago

oo sy igt susu badan😅😂. sy dh slh phm. susu ibu hamil. apa2 brand pon boleh. cuma nya xslh sy susu ibu mostly kandungan gula tinggi. kalau susu kotak hl awak boleh minum x?

hi sis.. bley cbe puasa dlu.. klu x larat, bley bbuka.. jgn lpe mkn sahur..