Normal ke baby terlalu aktif tak berhenti?

Sy bru 25 minggu tapi lepas saya minum air fav sy tealive 🤣 zohor tadi sampaila skrg tak berhentj baby aktif . Terlalu aktif sampai sakit perut saya. Kadang2 dy mengeras jap lepastu aktif balik xberhenti sampai ke tengah malam .. 🤣#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom

1 Balas

terlalu aktif sgt pun kena hati² juga ibu.. takut dia terbelit tali pusat.. klau ada nmbor nurse kk awak checkup tu cuba awak chat dia bgtahu dia cara pergerakan janin awak mcm mana awak rasa..

2y ago

oo okey2 sis tq 😁