Perancang

sy bersalin 1th yg lalu. lpstu sya pasang perancang, sampai skrg x mari period. tnya doctor, die jwb biase la mcm tu, normal ke macam tu?

1 Balas

Normal.. pkai prancang apa sis?

5y ago

Sama mcm sy..tp kes sy spoting. Tnya doc. Dia ckp dinding rahim menebal utk bg sperm n ovum menempel. Bila xd persenyawaan dinding td akan runtuh maka jadilah period. . Ubat depo tu dia nipiskan dnding rahim utk elak sperm n ovum menempel. Utk kes sis. Dia menipis habis2an. Which is good la. Doc yg ccuk sy tu dh 3tahun xd priod. . Kes sy plak ad spoting smpai 2bulan sbb dinding xmnipis hbis. Jd dia runtuh skit2. Lpas ja ccuk pulak. Da stop trus spoting.