pregnancy

sy baru pregnant , adakah normal kalau terdapat sakit2 mcm sakit sengugut ?#bantusharing

9 Balas

normal sis, saya pun masa awal tau pregnant perut kerap cramp macam senggugut tu. jumpa dr and dr kata normal as long bukan cramping yang berterusan, semoga baby kuat dan sihat ya sis

normal tp klu kerap sgt tu xbrapa normal..mksdnya shri tu skit byk kali atau memanjang skit...sb dlu msa sy nak gugur sepanjang hari asik skit je...

1y ago

sis nak tanya kalo sakit bawah tu tiap kali nk gerakkan badan atau angkat barang.. tu tanda nak gugur ke?

Normal akan rse macam sakit sgugut bwah perut n perut jadi cramp..

Normal. Ingat nak period. Rupanya pregnant

normal..sy pun rasa bnda yg sama...

normal..sy pn rsa yg sma jga

normal je sis .

normal tu sis

normal