Suhu badan berubah

Sy baru nak msuk week 6, semasa week 5 sy rasa badan sy panas je, skrg nak msuk week 6 badan sy x rasa panas. Suhu badan pun normal je, dan badan pun suda tak lesu.. normal ke bgni? #bantujawab

3 Balas

x boleh nk ckp sgt awal sgt lg. klau awak pergi scan pun mmg skdr nmpk heartbeat kelip2 je tp kena scan masa 8w above la yg konfem akn nmpk. nnt makin besar kandungan berubah jgk lg so tggu n standby je

Normal je. Sy mse pregnant panas sllu, baju basah tukar 3-4kali sehari. Dah bersalin br ok sikit. Waktu pregnant kan hormone tgh kacau tu ada yg panas.

Normal.