Allah bg sy kejap je..

Sy baru check dgn doc td ..scan semua baby sy dh xde ..xde bunyi jantung dh .. 7w

5 Balas

Allahuakbar, banyak2 bersabar.. sy pernah rasa bulan 9 hari tu.cuma kisah kita je berbeza.doa banyak2 jgn putus asa.. sy bulan 9 hari tu ektopic tp Alhamdulillah awal bulan 11 sy positif lg sekali lg Alhamdulillah sekarang dah 9minggu.awk jgn putus asa usaha lg ya insyallah ada rezeki tu nanti.aamin

sabar ya.. insyaallah ada rezeki lain Allah nk bagi.. sy pernah alami..tepat 12w dpt tau jntung bby stop😢

9mo ago

sy dulu pantang makan, pantang keluar rumah 2mggu jaa..jgn mkn bnda sejuk²..

Inna lillahi wa inna ilaihi roji'un. Mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisiNYA.

9mo ago

sama

allahu sbr ye sis insha allah ada rezeki bru nnt, bole sy thu Dr ada bgthu x apa puncanya?

Samalah. Semalam saya alami keguguran. 2 tahun tgu. Tapi bukan rezeki lagi.