Kenapa rasa x selesa bila berjalan lama

Sy baru 7 week knp bila berjalan kt kedai skjp rasa x selesa , mcm angin ke ape cecair keluar dri kemaluan, adakah ini normal? Sy sllu risau nk jln byk🥲😭 mohon pencerahan. Sejam pun dh rasa #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #jangandibully #pregnancy

2 Balas

jika bleeding better pergi ke klnik or hsptl utk dptkn rwtn secpt.mungkin tkut tnda awal utk alami keguguran

Kalau keputihan yg jernih keluar tu kira biasa, bila pregnant mmg keputihan (jernih) akan selalu keluar