sakit di labia majora

Sy baru 22w.. bila nak,bangun mesti rase sakit di labia majora. Kenapa ye? Sy rase bhgn bwh rase berat sedangkn sy baru 22w

1 Balas

Sama mcm sy sis.. Sy pon start sakit awl kt bhagian bawah tu. Sekarang sy 30weeks. Kalau tido jd susah nk pusing badan sbb sakit. Nk angkat kaki pakai seluar pon rasa sakit. Doc ckp normal tp tido urut dulu celah kangkang sampai ke kaki dgn minyak panas n pakai stokin. Then tido kepit bantal celah kangkang..