Degup Jantung baby

Sy baru 17 minggu..normal ke kalau sy x rasa pun degup2 jntung baby?2,3 hr sblom ni ade je rse terutamanya bila sy meniarap..rasa jntung baby kuat.ni lngsung x de. #17minggu

2 Balas

Rasanya boleh rasa gerakan baby je. Kalau yg rasa degupan tu takut yg kita rasa tu pulse kita je sebenarnya, bukan degup baby. Jgn ajar rasa degup jantung mcm tu, takut tertukar. Meniarap pun, tak digalakkan dah. Unless Kalau guna Doppler ke, betul la degup jantung baby tu. Tapi kena pandai beza la degupan baby yg mana.

kita tak blh rasa degup jantung baby sis kecuali pergerakan dia 🤗