Barang baby

Sy baru 14w, nak tanya bila sesuai beli keperluan baby ye?, first mom jd extra teruja bila nampak narang baby tp mak cakap jgn beria sbb awal sangat lagi.. #firstmom

6 Balas

haah sis 14w awal lagii .. tggu 25w ke atas boleb start beli sikit2 .. sy pun first mom gak mmg agak teruja nak beli brg baby .. tp mcm xde feel taw shopping bju baby, tp perut xnmpk pun lgi kan 😝😝 tggu perut timbul sikitt, lagii best rasa dia 😁

samalah sy pun extra teruja nampak brg baby 20w keatas nanti baru nak start beli sbb rasa mcm awalje nak bersalin nnti🫢 saya sagkut gdm on diet hb low sepupu ckp mostly 35w kena siap semua standby dah🥹

Saya pun excited sgt nk beli 😆😆. Saya beli barang kecik² dulu mcm sapu tangan, alas kencing, barut. Dapat beli yg tu pun dh happy sgt 🤭

Bila bila boleh sis. Family members saya jenis yang 32 weeks dah siap semua sebab taknak kalut bila hujung trimester hehe. Saya start 20 weeks

Tunggu nampak gender nnti baru semangat sikit nak shopping barang baby 🫣

21 or 28 sesuai