Makan time alahan

Sy baru 11 weeks, alahan still teruk. Selera makan langsung takada. Nak tanya, mommies yg ada masalah mcm sy isi perut makan apa ya? Sebab serious langsung takada selera nak makan. Tq

1 Balas

saya makan buah, biskut dgn roti je. tuh pun kadang muntah juga ,tapi nasi mmg tak bole langsung dulu.

5mo ago

tak bapa cukup nutrisi la sbb tak lengkap kan, tapi tuh la, sbb alah teruk. ada la makan bubur tapi tak bole byk juga. janji kena makan sikit tapi kerap. tapi inshaAllah , masuk 2nd trim alahan slow2x akan hilang n selera makan akan dtg .