18 mggu kerap rasa lapar

Sy asik rasa lapar, dahaga je..bila byk minum makanya kerap la kencing kn 😂. roti gardenia tu mesti 4 5 kpg.. Kenkadang sapu planta tabur gula..kenkadang buh milo curah susu tin 😂. tgh mlm pn lapo tp nasi kurang mkn. Next week dh la cek up. Ntah brape kilo la naik💆🏻dh la sy ni berat senang naik. Klu naik berkilo2 mesti kene repeat minum air gula. Adoi 💆🏻

1 Balas

kena kawal nafsu makan sis. sy ni tiga² pregnancy memang jenis yg berselera makan. 2 kehamilan sebelum ni nak mkn apa pun tak kisah,tak ada gdm,berat pun tak naik sgt. tp kali ni sy terpaksa paksa diet sebab ada gdm seawal 12w. seksa sgt sebulan pertama diet,tp masuk bulan kedua badan sy dah biasakan diri makan suku² separuh. berat skrg kurang dr berat masa booking buku pink 9w haritu. mungkin sebab diet sy tu dan sy byk cut gula masa pregnant skrg. harap² la lepas bersalin sy boleh target 50kg