admit awal guna spender biasa atau pakai buang?

sy admit ward 33 week sbb pp type 3, dn mungkin smpai bersalin ceaser 22 nov nnti.. nk tnya ibu2, better utk sy pakai spender biasa or pkai yg buang sepanjang warded ni?

2 Balas

Lama juga tu sis warded. Ikut mana yg mudah bagi sis. Kalau laki tak available utk ambil barang2 sis bawa balik basuh, pakai yg disposable panties so terus buang. Tp stok kena banyak lah. Mcm saya selagi tak keluar nifas saya pakai panties biasa shj, nk basuh mudah tak kena darah. Kalau dah keluar nifas mmg renyah sikit nk kena basuh bebetul once panties terkena darah nifas

saya tak admit awal sangat, dalam 2-3 hari juga la sebelum bersalin. dah warded saya memang terus guna yang pakai buang.