uri kat bawah

hai mommies, saya dah 16w. ada mcm spotting, pergi scan klinik. doctor cek uri kat bawah tp baby normal alhamdulillah , normal ke? #firstbaby

7 Balas

sye pun scan 18w doktor ckp uri kat bawah.. 2nd pregnancy, first time dgr uri kat bawah.. risau tp doktor kate akn naik, moga2 la.. 20w akn scan cek lg uri tu.. semoga dipermudahkn urusan kite smpai bersalin. anak first sye xde masalah mcm ni kecuali gdm la. 2nd pun gdm 😅

10mo ago

tu la.. sye jd risau sbb first pregnancy xde mcm ni pun.. sye lak 2nd pregnancy ni mcm sakit slalu bawah perut.. tnya misi, die ckp normal selagi xde bleeding.. huhuhu.. sye anak 3thun pun nk didukung, xde la sye nk dukung, 14kg tu 🤣.. isnin ni scan balik moga baik2 la semuanya.. kalau da naik, harap x turun balik la 😅 nnti pantang pun sendiri..risau hahaha..

baby mmg xda mslh sis. yg x okay sis. bykkan bed rest dan jgn angkat benda berat. uri dekat bawah akan rasa sakit sikit. take care

10mo ago

thank you dear🌸

Kalau dr ckp ok normal la tu dear. Dia lagi pakar sis. Awak tanya kita kat app ni kitorang bkn dr 😅

Masa solat sis cuba sujud lama sikit, inshaAllah membantu naikkan uri

Uri akan naik sendiri. Takda urutan atau tips lain. Doa yg baik2 ya sis.

10mo ago

amiin thank you sis🥰

skrg bnyak uri kat bawah mashaallah semoga dipermudahkan urusan ibu ibu

10mo ago

amiinn in syaa Allah tq dear🥰

Spotting sis byk ke sekali je berlaku?

10mo ago

alhamdulillah sekali je berlaku, tp ambik cuti kerja sbb boss pun risau incase apa2 jadi. skrg ni rest je🥰