Apa yg perlu di lakukan.

Sy ada soalan.. due sy 5/4. Sy masih berkerja.. Plan nk start cuti 1/4. Beberapa hari yg lepas, kwn sy ada tanya knp tak cuti lg. Better cuti & ikut husb buat kerja, utk elakkan diri drpd berseorangan di rumah. Katanya kalau sy sorg2 kat rumah, nanti meninggal ke tumpah darah dah susah sbb tak ada sape. Sampai ke situ dia terfikir. Better sy cuti sekarang ke? Sbb masih larat utk berkerja.

1 Balas

ikut bdn sis . kalau masih larat untk berkerja dan mampu buad kerja .. blh je kerja ... tapi not for kerja yg berat² lah .. dgn berkeja jgk blh membuadkan cpt jalan untk melahirkan nnt . kalau sis ad mslah dgn pregnancy nie better rest .. ikut atas ketahanan bdn sesorg jugk 😊