Bleeding week 8

Sy ada bleeding msa 8 mggu preggy dn suda berjumpa dgn Dr. Dr ada bagi ubat Duphaston. tp masih lagi ada pndarahan tp sikit je. x kerap. hari ni dh hari kedua. Ada yg pernah ada pgalaman mcm ni tak? Selalunya bleeding brpa lama? #pregnancy #FirstPragnancy

2 Balas

Saya baru jumpa doctor tadi sebab spot ada very light bleeding (pink cair sikit) Doc suruh saya bed rest & jangan buat pape kerja..suruh tidur..tak ada pape ubat yang doc bagi,saya mintak tapi doc kata tak perlu😩 saya monitor dengan panty liner,tadi ada lah light bleeding tuu then tukar,now tak ada dah..just keputihan biasa warna cream..

Sy pernah masa kandungan 6 weeks bleeding ni on off sis.. better sis baring je jgn buat keje apapun sbb pengalaman sy if baring je bleeding xde