Keluar darah sehari selepas hari subur..

Sy ada amik postinor dan selepas beberapa hari sy ada minum air kelapa.. ttbe keluar darah seperti haid.. #ingintahu period atau bukan ??

1 Balas

kalau belum period means ia akan period awal.. mcm sy haritu makan postinor lepas makan trus keluar darah dan jd period awal.. dr tarikh sepatutnya..tp xtwla kalau orglain mcmne..tu husben kata next time kena make sure that time dkt nk period baru ok ambil postinor jd nnti period on time mcm tarikh selalu period..

2y ago

InsyaAllah 💕🤗