Assalamualaikum

hi , sy ad pertnyaan , kndgn dh 37w , ada keluar spoty coklat tpi xde rasa sakit cuma mgeras ,gerakan pun normal je mcm biasa ..ad x pglmn mcm sy .. please shre ,dlm masa yg sma sy risau..😥#mommybuntu

1 Balas

Waalaikumussalam, tu tanda2 nak bersalin dah mommy. Kena cepat2 ke hospital ye. Semoga dipermudahkan urusan bersalin. Aamiin 🤲🏻 Sekadar sharing, saya pun bersalin on 37 weeks. Macam saya, sebab tiba2 air ketuban pecah. Sebelum tu on 35 weeks, saya dah experience keluar spotting sikit. #TAPsupermoms #TAPactiveusers