Ingin tahu

Sy 38w 6d, kluar lendir mcm ni.. adakah ni tanda nak bersalin ye? Sy sgt confuse sbb tkda rasa sakit cuma perut mngeras on off je dlm masa 3/5 saat dan tak sakit.. sy tkda pengalaman 🥺 ni anak pertama plss helpp confuse sgt 🥲, ada mommy yg prnh kluar lendir mcm ni ke ye? ##seriusnanya #ingintahu #firstmom #bantusharing

Ingin tahu
9 Balas

Owh ni dah ‘show’ dah ni, memang tandanya, stanby ya. Kalau air ketuban pecah, terus ke hosp