TOLONG JWB KAN.URGENT

sy 37w2d , kalau air ktuban leaking kita ade mse dlm brp jam/hari sblm kne serah diri ke hosp..atau kne immediately pergi? thnk you .#pleasehelp #seriusnanya

9 Balas

Sy air ketuban leaking mase 39w5d trus warded tp baby xnak kluar lg...mase leaking tu sy sempat lg mndi2 mkn lps tu bru ke hspital... Prjlnan ke hspital ambil mase 1 jam...alhamdulillah lps 2 hari leaking dan warded di hspital bru baby nk kluar...huhuhu

Immediately..bahaya leaking air ketuban...anak pertama sy leaking air ketuban..terpaksa emergency ceaser sbb da demam..

Kalau melibatkan air ketuban macam tu kena segera ke hospital sis.

kena pegi sebab takut nanti air ketuban kurang. tidak baik utk kandungan

2y ago

pergi je tau tu tanda nak bersalin dah nak dkt sbbnya saya bersalin 37w1d... 4 jam je dalam labour room.. semoga dipermudahkan segala urusan🤲🏻

Segera ke hospital. Semoga di permudahkan segala urusan sis

Immediately. Takut bby lemas

klo rsa itu air ketuban segara la ke hospital

secepatnya awak

terus pi ward