buat rebonding

Hi sy 36week , bleh tak nak buat rebonding ye ? rmbut sy pom pendek je xsmpai bahu . tpi mengembangg ya amatt . bleh tahu selamat k tak ? ad yg kate tak bleh n ad kate slmat .

2 Balas

Memang tak boleh awak. Melainkan awak tahu ingredients apa yang digunakan then should be fine.

10mo ago

sy ad tnye org salon tu n dia ckp bleh .. tpi bila fkir mmg diorg akn ckp bleh kan sbb business diorg 🥹

blh je xd msalah pon sbb sy ank first sblm ni pn bt rebonding alhamdulilah okay .slmt