gerakn baby..

sy 30w..bby sy wktu pg 6am-7am..aktive..lepas tu snyap..lau gerak pon slow je..atau siang lau kita aktive buat krja bby pon slow je? tp mlm mula kol 10pm-11@12mlm dia akn aktive..pusing2..tendng2..jadi bila siang sush la sy nk kira gerakn bby smpai ke 10 gerakn..ptt ke sy g hspital? risau la.. #anak pertama.. ??

1 Balas

Dekat kk tempat sy start kira baby dr jam 9pagi sampai 7mlm.. Dlm jam yg dorg bagi ni kira lah kick cukup ke tak 10kali.. Kalau memang x cukup, better g check up hospital terus. Jangan tggu. Sbb kita x tahu baby ada prob apa dlm tu