Tidur terlentang, baby tendang

Sy 21 weeks .. masa sy tdur terlentang, baby dlm perut tendang.. then suami larang tdur trlentang.. konon baby tendang sebab tak selesa or terhimpit time sy terlentang .. logik jgk tak apa yg suami sy cakap ?😅#firstbaby

5 Balas

sy masuk 22w.. da mula rasa dia aktif.. tp klau sy bring tdo terlentang dia senyap je, klau sy pusing kiri kanan dia pnye aktif tu mcm kita himpit dia plak, serba salah di buat nye 😅 sbb tahu tdo terlentang x elok sbenar nye..