Tidur terlentang, baby tendang

Sy 21 weeks .. masa sy tdur terlentang, baby dlm perut tendang.. then suami larang tdur trlentang.. konon baby tendang sebab tak selesa or terhimpit time sy terlentang .. logik jgk tak apa yg suami sy cakap ?😅#firstbaby

5 Balas

sma la sy pun sma jugk klau terlentang tu bkn main bby tendang2 kn . tp pusing kiri kanan pun bby tendang jugak . hee sy start rse bby tendang ni mse kandungan 21minggu cmtu . skg 22minggu lg active bby tendang kt dlm . bila tekan kt bhgian bby tendang tu pstu lepaskn dlm 3 4 saat bby tendang balik . hehe

sy masuk 22w.. da mula rasa dia aktif.. tp klau sy bring tdo terlentang dia senyap je, klau sy pusing kiri kanan dia pnye aktif tu mcm kita himpit dia plak, serba salah di buat nye 😅 sbb tahu tdo terlentang x elok sbenar nye..

Sebenarnya Mmg tak boleh tidur terlentang.. kena megiring... masa awak megiring awka letak bantal dekat bawah belakang and bahagian depan insyallah selesa... ☺️

Sy tidur mengiring dia aktif tendang smpai taktau nk tidur mcm mna 😂

seelok nya tidur mengiring.. jgn terlentang😂