Cek tsb bumil kencing manis

Sy 20weeks 1 hari..17hb ni cek tsb...knapa klu cek pagi bacaan gula tinggi 5 point k atas sedangkan puasa mula jam 10 mlm. Lama tu lapar...bila siang 3 jam saja blapar bacaan gula normal spt biasa 4 point saja..knapa tu ya...penat kita lapar semalaman pastu x sarapan tp bacaan boleh tinggi....mcmana nak buat spaya pagi tu bacaan normal jg? #pleasehelp

Cek tsb bumil kencing manis
1 Balas

Bacaan yg last tu tinggi sbb saya blari trus amik tsb..sepatutnya kna rehat dlu...tp klinik nak tutup tu yg trus cek saja