gangguan???

Sy 2 kali keguguran..tahun lepas dan baru2 nie..sblum thu pregnant sy ada mimpi buruk keguguran.2 kli mimpi..ada cerita kat mak cik,makcik kta gangguan?.Sapa ada pglman mimpi pastu betul2 gugur...

22 Balas

Saya pernah jadi macam tu...3 kali pregnant, 3 kali keguguran. Sebelum keguguran, saya ad mimpi saya keguguran. Lepas alami mimpi tu mamang tak lama saya betul² keguguran.. Pregnant kali ke 4 setiap malam memang takut nak tidur, takut alami mimpi keguguran lg.. Blh katakan tiap malam saya akan pasang zikir..ayat² quran.. Kalau tak pasang, memang tak blh nak tidur. Akan mimpi yg bukan². Takde dah mimpi keguguran.. Sekarang ank dh 5 bln dh usia.. Alhamdulillah..rezeki saya