gangguan???

Sy 2 kali keguguran..tahun lepas dan baru2 nie..sblum thu pregnant sy ada mimpi buruk keguguran.2 kli mimpi..ada cerita kat mak cik,makcik kta gangguan?.Sapa ada pglman mimpi pastu betul2 gugur...

22 Balas

Sy pernah alami. Mula2 sy asyik mimpi buruk. Dlm seminggu tu hampir setiap hari mimpi buruk tpi sy positifkan diri sbab sy xpercaya benda2 mistik2, lama kelamahan sy alami gangguan seperti terhidu bau kemayan, dengar org mandi tngh mlm. Tpi sy msih positifkan diri (kesilapan bsr sy).. Dan yg paling last org kg nampak ada 2 bebola api dkt terbang2 dkt rumah sewa sy... Xlama kemudian sy silent misscarrage (baby meninggal dlm perut) pada usia kandungan 13 weeks.... Sejak dari tu sy berubat jumpa ustad. Tpi dlm masa kita percaya benda2 gitu kita kena jgk yakin tentang rezeki.