gangguan???

Sy 2 kali keguguran..tahun lepas dan baru2 nie..sblum thu pregnant sy ada mimpi buruk keguguran.2 kli mimpi..ada cerita kat mak cik,makcik kta gangguan?.Sapa ada pglman mimpi pastu betul2 gugur...

22 Balas

sy mimpi sblom gugur org nak ambik anak dlm perut sis. pastu gugur. sekarang pun masih lagi mimpi bukan2. mcm smlm mimpi tengok kawan sy bersalin 😌 bila tanya mak, mak pun ckp tak tahu 😌 tak tahu nak luah kat sape kdg2 rasa mcm org sekeliling tak ambik port sgt bab2 ni