Susu apa sesuai untk ibu mengandung.mse Ank prtme x minum susu sngt.ni bdan sakit2 mcm kurng calsium

3 Balas

Sy pn xboleh minum susu tp sy cuba demi baby.. Sy minum similac mum, tp cmpur dgn coklat bg kurangkn bau susu tu..lepas minum mmg rasa nk muntah tp tahan je la..lepas minum susu sy mkn gula2 masam 1 biji bg xnk bg muntah 😁

Nurse dekat KK cakap minum susu HL tu ok sebab saya jenis tak boleh minum susu tepung.

5mo ago

bgus jugak susu ni kan . sy tgh preggy ni susu tepung sy kurang. pregnant no 2 sy minum vitamilk. keluar baby boy,putih melepak,smpai dokter kata dia punya darah merah kurang. admit ward dkt seminggu lebih. dokter pantau dia punya drah

dr sarankan sy cari vit calcium dkt farmasi. sbb sy xboleh minum susu.