susu frozen

susu yang dh di frozen tahan berapa lama ya?

5 Balas

dah ada org bg gambar betul tu, sy cuma nak tambah, susu ke makanan ke nanti mkn kan, nutrisi dia berkurang byk dah kalau masuk peti lagi2 bekukan,.. ni terkecuali kalau mommy work jenis gi kursus ke mana2 yg perlu tinggal anak lama. stock frozen blh tp jgn byk, lebihkan chiller, yg penting pam hasil harini cukup utk esok. dapat bg direct tu paling baik tp tk semua org dpt kan

2d ago

kita cerita pasal nutrisi. yg mata kasar kita tk nampak pn benda tu. kita nk la kn tiap suapan kita biar dapat maximize nutrisi dr mknn tu. so tak la perlu additional supplements dah

3 bulan utk peti ais beku sblh atas,6 bulan jika freezer khas tidak campur chiller, boleh rujuk vidwo tiktok banyak share

dlm freezer xsilap sye 6bulan

Boleh refer yang ini

3 bulan