saya nak tanya pendapat ibu semua

Susu untuk ibu mengandung jenama apa yang bagus yea ? Saya mengandung anak pertama tak berapa tahu mohon tunjuk ajar tq

14 Balas

Since preggy sy try semua jenis susu. 1st Frisomum, Anmum Coklet. Bila habis satu jenis, baru tukar yang lain sebab nak rasa juga susu ibu mengandung ni mcmana. Now tgh consume susu Juna. Fynn jamal jual. Bagus sbb susu kambing. Boleh tinggikan HB n tak rasa hamis.

Depends kat mommies gak. Ada yg boleh minum susu tapi bila minum susu ibu mengandung tak tahan rasa nk muntah lak. Asalkan susu yg kita tak ragu ragu. Ada kebaikan yg kita nak boleh la try

Saya minum similac dan sebelum tido susu kambing kurma brand lazz. Setakat ni xde sangkut apa2 masalah lagi. Paling best xbuat saya sembelit. Masa sebelum minum susu sembelit teruk.

Susu ikot tekak. Saya minum fernleaf je. Susu2 preggy ni x boleh nk telan. Kadang2 saya minum susu kurma farm fresh. X pon bli susu kotak biasa.

5y ago

Oh yea ke ingat kena minum susu ibu mengandung je hihi tq sis for info

Sy mula2 minum anmum tapi nurse kata anmum kandungan gula tinggi kalau takut kencing manis jangan minum, lepas tu tukar Fernleaf

Dulu saya minum anmum. Tpi lama² x lepas telan sebab anmun mcm bau kuat sikit hehe. Now minum frisomum gold. Sedap dan x manis

Sy dulu minum anmum..sbb baby kecik lam perut..tp klau sis normal je baby..xdisarankan mnum anmum..nnt baby besar..hehe

5y ago

Oh yea ke tq sis

Enfamama choc. 2 1/2 scoops satu gelas, guna air sejuk. Macam choc shake 😂

klau saya mnum fresh milk dutch lady low fat dan susu tepung fernleaf family

Sy minum susu kambing jenama Lazz perisa kurma.

4y ago

Xmanis pun. Hamis pun tak. Ok je rasa dia.