Boleh saya tahu , klau bby 2month normal ke berak bnyak kli , before ni cmpur susu fm &badan tp mnggu dpan bby cocok ke berak sbb ahli bulan , atau

Susu tak sesuai ? Hm .. sekali berak 5kali shari esok tu 2 kali , Hari ni dia dah takde berak mcm tu , saya stop susu fm ?bile bgi susu bdan pun dia still berak , knpe ye, bby mmy semua ada mcm saya jugak tak ? # firstbaby

1 Balas

Kalau susu badan normal je berak banyak Kali dalam satu Hari