Any Suggestion for Milkbooster ?

Hi, susu saya drop sgt2 . Ada suggestion tak sesiapa yang pernah makan any pil tambah susu? Saya dah try minum air kurma merah, goji berry , makan kurma, minum horlicks , makan oats ..semua tak jalan . Baby baru sebulan susu dah drop .. tolong saya semua

2 Balas

Sis makan makanan yg sis suka, asalkan yang sihat tau. Makan banyak². Sbb makanan yg kita suka tulah milkbosster sebenarnya. Paling penting sekali org suka terlepas pandang air kosong. Sis nak produce susu 1 litre sehari tp minum 500ml je.. mmg tak cukup. So sebelum pam/menyusu minum segelas air, selepas pun sama. Minum air masak banyak at least 2litre sehari. InsyaAllah susu banyak. Keep offer pada baby breast awak. 2 jam sekali ke 3 jam. Kalau baby reject , pam tau. Jaga demand and supply. Kosongkan breast selalu. Sbb konsep susu ni 'the more you take, the more you make'.

saya ada baca ramai kata minum air kotak marigold yg ni. minum horlicks. sis try la dulu kot kot serasi