Milkbooster yg berkesan

Ada suggestion milkbooster yg cepat berkesan, tp harga berpatutan tak? Setakat ni sy dh try 1. Air rebusan buah longan,kurma,goji berry - tak membantu sgt 2. Susu kurma farm fresh - membantu juga, tp mahal 1 kotak 1L RM10, tahan 3 hari. 3. Horlicks - tak membantu #advicepls #pleasehelp

1 Balas

untuk pregnancy yg lepas, 2 bulan pregnant sy dah ada susu..sy cuma makan sawi jepun dengan lobak putih..rebus sahaja, letak kiub ayam & sedikit garam..x perlu tumis2..