Susu

Susu ni ok x untuk 5 weeks ke atas?

Susu
65 Balas

Memang okay , tapi saya kena cirit birit . Sekarang minum nespray ja . Okay alhamulillah

Sy minum ni berat naik 😅 skg tukar minum susu kambing lazz perisa choco kurma

Boleh jea sis. Sy pn mnum nie jea. Cuma kne kurgkan scoop. Sbb susu nie agk manis.

gula tinggi sis.. takut sangkut bila minum air gula nanti.. mcm saya.. xpasal² GDM 😪

5y ago

takyah susu tepung pun takpe.. beli je susu kotak ducthlady.. doktor pun suggest susu ducthlady kotak.. tp sy amik yg low fat je..

Gula tinggi,tukar susu tepung biasa pun xpe,janji full cream

5y ago

Nestle Every Day pun bagus sis..sya tukar nespray dan nestle ni je..mostly mnum nestle,sari sblm tahu preggy..now dah 10 weeks hb semua ok

Saya pernah cuba setiap kali minum perut asyik tak selesa terus stop.

sy dah try...setiap kli minum cirit birit..mgkin perut sy xsesuai..

Kandungan gula tinggi, ade rase yg tidak sedap , tekak x blh terima

Saya dari 5week minum susu ni dgn susu kambing. Selang2 hari..

Sy minum susu kambing hi goat...sbb susu anmum xboleh telan..