Susu Ibu Mengandung

Hi.. Susu ibu jenama apa bagus untuk ibu baru 6 minggu mengandung.. Sy First time mengandung lepas 4 tahun menanti..

19 Balas

Sy blh terima anlene coklat je.. bancuh sendiri.. klau yg dah siap gula die lbh.. tu pun sbb mslh gusi darah.. sblm mnum ssum kerap juga gigi , gusi masalah.. byk gigi jd serepih.. lps mnum anlene allahamdulillah.. gusi dah xbrdarah lg.. gihi pun rsa kuat..

Seronok tengok mommy2 blh minum susu utk ibu mengandung. Saya langsung tak boleh telan. Membazir je beli 2kotak anmum. 😅 Sy boleh minum susu kotak biasa je. Duth lady, goodday, ferleaf. Tu je 😂

Nurse ckp susu ibu mengandung normally ada kandungan gula yg tinggi. cth mcm anmum. dia galakkn minum susu low fat biasa je. sy minum HL original. Sedap rasa vanila dia. N Hb pun. cantik.

I actually dont drink any milk during my pregnancy as Already have folic acid prescribed by my doctor. I just drink water, warm water, milo, chrysanthenum tea(sometimes).

Sye minum susu kurma farm fresh je... Mcm enfamama ke anmum ke.. Nurse ckp tinggi gula.. Nurse xbg minum takot berat naik mendadak and tkot kena kencing manis.

sy minum susu frisomum..sebab sy x minum susu sebelum ni..rasa bau susu tu yg x boleh telan..tapi yg friso mum boleh pula..x ada bau susu yg kuat

Salam semua.Saya firstime hamil,saya ambil minuman shaklee soya . Adakah bagus ? Perlu lah saya ambil susu tambahan lain?

Susu kambing ke-2 terbaik slps susu ibu. sye amalkn susu kambing je, jenama apa2 pun boleh Wildan ke Lazz ke.

Saya mnum susu kambing... Hi Goat... Ape2 jenama pun ok... InshaAllah dpt menaikkan hb...

Nurse tak galakkan minum susu ibu mengandung, katanya manis. Sy minum susu HL..nurse kata ok 👍🏻