Jaundice baby

Susu formula apa yang sesuai untuk turunkan kuning baby? Dan apa yang boleh buat untuk turunkan kuning baby? Saya bf jugak tapi doctor recommends untuk campur susu formula untuk cepatkan turun kuning. Anak banyak berak banyak susu tapi kuning lambat turun.#pleasehelp #ingintahu

14 Balas

ank sy mcm2 care bt..sume x jd..kuning naik turun..sy mnyusu bb sejam skali kjut..berak kencing semua ok.last doc ckp prologue jaundis..sbln pn kuning masih ade lg d dada n muka..ambik darah alhamdullilah xde pe..doc ckp sbb sy n suami darah 0..n bb pn.sbln ulang alik klnik