Susu Formula

Hi semua.. Boleh suggest susu formula yg sesuai untuk naikkan berat badan baby?

1 Balas

Anak saya minum Nan Pro dari awal. Umur 4 bulan berat dah 7.3kg.. Rupanya ramai cakap Nan Pro tu untuk naikkan berat anak. Saya x tahu la pulak. Saya tengok anak serasi, saya bagi je.

3y ago

baby dh 7bulan boleh minum nanpro tak ? mcm ii susu saya try taknaik beratnya😭nanpro ja taktry lagi , sis ada gambar tak yang mana 1 kotak nanpro ?