susu badan

Susu badan cukup utk bg ank minum direct, utk simpan x dpt? makan milkbooster pun sama gak apatah lg try mkn makanan utk bykkn susu. Power pumping? Bt jgk tp xpenah dpt botol penuh pun? jgn stress, kena happy... Ini biaslah kdg turun naik. Any advise for me?

1 Balas

Ibu bkerja? Xpa jgn stress2.. Xpa sikit yg pnting cukup utk anak.. Goodluck mommies.. Rehat cukup2, mnum air cukup, mknan mknan brkhasiat.. In shaa Allah.. 😊❤️

4y ago

😂😂👍🏼💝