Susu ibu hamil

Susu apa yg boleh minum ye? Specific susu untuk ibu hamil/fresh milk pon boleh? Btw, saya baru 13weeks.

2 Balas

sebolehnya minum fresh milk/full cream. tak kisah la nak minum brand apa pun. yang penting tgk kandungan gula dalam susu tu. susu farm fresh ok. HL boleh juga cuma dietitian tak galakkan sebab ada penambahan perasa dalam tu 😊dapat susu kambing lagi better

4mo ago

okay. terima kasih 😊