Sy nak tnya normal ke 28week bby berat 1028g besar ke ok

7 Balas

Ok je awak . Tgok pada size bdn ibu juga . Jnji 1kg 28minggu tu . Mcm sy ngam 28minggu 1.2kg .

Normal je sy 28 week jgk smlm scan 1072. Elok je dkt growth chart. Dr pakar pon ckp ok je

11mo ago

alhmdlh jgn lh bsr dlm bsr dkt luar ok..sy ada kencing mns ank kuar xbesar mna yg nie xthu lh

Normal tu. Dlm range dia la 1kg+. Sy 28w aritu scan baby 1.2kg😊

Sy scan baru ni 28w jgk. Baby dah 1.3kg. Pakar kata ok je berat baby.

sy 28w4d scan dkt kk 1.3kg 🤭normal laa tu

sy dlu 28w 1.5kg.. x da gdm

ok.