ada tak yang mcm saya . 11w dalam berapa hari ni tk boleh tido malam .

susah lelap . pastu terjaga pukul 2 3 pagi perut rasa tk selesa mcm kelaparan , mcm nk muntah semua tk kena😩#ingintahu #firstmom

8 Balas

Saya pun susah nak tidur. Saya reply komen sis ni pun pukul 6 pagi 😂 Masih belum tidur. Pastu bila checkup blood pressure mencanak naik (sbb saya suspect hypertension dari keturunan) 🤣

Ada sis. Saya ni from 4w +ve upt sampai la sekarang 13w, asyik terjaga 2am kencing. Muntah. Lapar. Hahahaa tapi enjoy je la. Lepas tu tidur balik 😂 goodluck

Betul tu 🤣 tips dia, bangun makan buah sepotong pun memadai.. sekadar nk kurangkan rasa angin tu.. 2 pagi lapar, 2 pagi la saya bangun makan buah 🤣

Sama pun sama sis. Bangun tengah malam kalau bukan sebab nak kencing, mesti sebab lapar haha. Makan aje !!!

Sama sy 11w pon berapa hari ni x boleh tido mlm. Skrg makin kerap sesak nafas. Kering je tekak n mual

sama...sy skrg 16w pun kadang susah nak tido....nnt balas sleep wktu petang

rasa normal je tu. time prgnt bdn kita mmg ada rasa peel mcm2

sama la sis.. skg ni ssh sgt nk tdo..