Sakit perut hampir setiap hari

Hey super mom semua, sape ada pengalaman & petua untuk bantu masalah sy Sy mengandung anak ke2, masa ank pertama dulu x ada pula hadapi msalah seperti ini...hampir setiap hari sya alami masalah ne, rsa nak membunag air besar tp bila ke tandas tak membuang pun...nak kata sembelit tak pula...harap ada super mom blh tolong sy, tq #pleasehelp

1 Balas

Mungkin gastric sebab masa pregnant memang senang kena. Pegi clinic untuk check dan dapatkan ubat. Jaga diri puan

2y ago

Ya better pegi check sebab takut ada masalah lain yang kita taktau kan.