Kancing gigi kena bayar

Suntikan kancing gigi memang dikenakan bayaran ke? RM 5 bayaran di KK Kota Damansara

11 Balas

Saya dah 2 kali di suntik kancing gigi, tiada bayaran di kenakan. Suntikan di terima di Klinik Desa Cahaya Baru, Masai, Johor.

Anak 1st kena 2 dos suntikan free. Ni lepas 4 tahun anak ke 3. tapi 1 dos suntikan je. masih lagi free. KK Kelana Jaya.

ehh awk buat checkup kt kk k. damansara jgk ke . sama la . sy pun dikenakan rm5 jgk cucuk kancing gigi tu .

10mo ago

Pelik ye kk damansara je yg charge. Tengok comment org lain, kk diorang takde charge pun

Saya dua kali sunti kancing gigi tkde kena bayaran di klinik kk tempat saya

haah , saya pun sama kene bayar rm5 , di kk kota damansara jugak

1mo ago

Yelaaa sama.. Harini sy dikenakan cucuk RM5 utk dose pertama.. Hahaha

free untuk ank sulung dulu. yg ni pon free.

bagi saya , free kancing gigi kat KK 😅

Area saya free ja . 😅

Saya dapat free je

kk saya free