Suntikan Kancing Gigi

ada ke sama ng saya 😅 dah 37weeks lebih, tp suntikan kancing gigi yg kedua belum dapat ? #anakfirst

2 Balas

saya masa sebelum nk dekat due dia bgi injection kancing gigi yg kedua..cuba maklum pd klinik kesihatan sis checkup tu bila kali kedua untuk kancing gigi..setahu saya klau anak kedua hanya sekali je injection kancing gigi..

Kalau anak first kena suntikan tu 2 kali. Kalau anak kedua hanya sekali sahaja, jika puan anak first puan kena tanya misi dkt kk tu bila kena suntikkan kali kedua.