cara nak dapatkan anak

Sudah lebih 10 tidak dapat anak sebelum tu sy sudah mempunyai sepasang anak akan tetapi selepas saya tidak berapa sihat akibat kemalangan 10 tahun yang lepas susah betul nak dapatkan anak kekadang air mani saya susah nak keluar kekadang senang....harap sesiapa dapat membantu cthnya waktu subur wanita untuk dapatkan anak...

1 Balas

Kalau nk tahu wktu subur kne mintk wife download apps dkt google apps.. period calendar..dkt situ nti dia akn tnjuk bila wktu subur selepas period

5y ago

Sm2