Hai..sape sini geng 39w tapii x besalin lg..subuh td ade trun mcm lendir wrne pink

Subuh td ade trun tande lendir warne pink lmbut n misi ckap jln da bukak 2cm...tp x pegi hospital lg..baby aktf je bergerak...xpe ke kalau tungu sakit btul baru g hospital #ingintahu

4 Balas

hmm kalau saya jenis yg akan risau tk bertempat, saya akan pergi hospital je terus even bukaan tk besar mana. lg elok dipantau kt hospital kalau doktor suruh admit terus

sy besalin da smlm...emergency ceaser....air ketuban pecah..baby da lemas

klau sdah kluar lendir kena pergi hospital...takut terberank di rmah

sama la. skrg 39w3d. masih xde tnda apa pon. risauu jgn ckp. huu