salah gasih

suami sy itu duda dya punya anak 3 . 1 ank beda ibu. jd suami sy pernah nikah 3 kali dan ke 4 kli gagal dya cerai. dan skrg sma sy . dan sy lg hamil 6 bulan bun. sy mau crta aj . suami sy mempunyai anak 3. 2ank trsbut anak kndung dya cwok. dan anak ke3 itu anak angkat perempuan. dan istri ke empat ya tdk mempunyai anak .. kenapa suami sy . smpe sgtu ya baik ke pada ank yg ke3 dya pdhal ank ke3 it anak angkat !! dan smpe sgtuh nya. pdhal sy pun jga lg hamil ank dya pas kmren USG cowok anak sy . entah knpa sy g suka sma ank ke3 anak angkat suami sy. krna tw anak angkat it dkat skli sma mntan istri suami sy. dan suami sy sllu bangga"kan ank angkat trsbt sy g suka ! prlakuan dy trllu berlebihan ! pdhal bkn ank darah daging sndri. tp dy sllu mnjelekan sy istri bejad istri anjing apalah kata" kasar pun d kluarin ampe tdk mngakui ini ank dy smpe sgtu ya. pdhal anak ke 3 dy bukan ank kndung dan knpa dya se sayang gt kpada ank angkat ! sy jnji wlaupun suami sy tdk mngakui anak sy,berusaha untuk menyenangkan ank sy suatu saat ank sy lahir. dan sy sgt kecewa kpda suami sy sllu membela ank angkat ya ??

52 Tanggapan

mungkin karna pgn pnya anak cewek bun, dan seharusnya memang anak kandung atau angkat tdk boleh d beda2kan bun... kalo bs bunda jgn iri , cb belajar sayangi anak dr suami bunda entah it kandung atau angkat 😊😊 kan waktu nikah bunda yg udh siap nerima ms lalunya , seharusnya ketika menikah dgn duda kita cr tw sebab dy bercerai dgn para isteri2 nya it apa ...